Post 15 Ιουνίου 2016 In Δημιουργίες της Ροδής

Ένα ακόμα ήσυχο βιβλίο δραστηριοτήτων ετοιμάστηκε για το μικρό Μάρκο και αυτή τη φορά είχε για εξώφυλλο τον υπέροχο μικρό πρίγκιπα που προσωπικά λατρεύω από μικρή!!! Απολαύστε το...

Post 12 Ιουνίου 2016 In Δημιουργίες της Ροδής

Quiet book ή σιωπηλό βιβλίο ονομάζεται εκείνο το βιβλίο που είναι φτιαγμένο από ύφασμα (συνήθως τσόχα), απευθύνεται σε παιδιά νηπιαγωγείου ή μικρότερα και περιέχει πλήθος δραστηριοτήτων που βοηθούν τα νήπια να αναπτύξουν ποικίλες δεξιότητες.

Post 12 Ιουνίου 2016 In Νηπιαγωγείο

Δύο προτάσεις για αναμνηστικά δωράκια λήξης του σχολικού έτους!!

Post 12 Ιουνίου 2016 In Νηπιαγωγείο

Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και με πολλή συγκίνηση αποχαιρετούμε τα νηπιάκια μας που από την επόμενη χρονιά δε θα είναι πια κοντά μας αλλά στην αγκαλιά του δημοτικού!!

Post 11 Ιουνίου 2016 In Νηπιαγωγείο

Άλλη μια σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και ως συνήθως μια καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή είναι το επισφράγισμα μιας μεγάλης προσπάθειας που έγινε καθ' όλη τη διάρκεια του έτους!!

Post 02 Ιουνίου 2016 In Νηπιαγωγείο

Μια αγαπημένη, εύκολη και δημιουργική καλοκαιρινή ασχολία είναι η ζωγραφική σε βότσαλα!

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δημιουργίες της Ροδής Ιούνιος 2016

Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία του www.rodidees.gr. Παρακαλώ να μην αναδημοσιεύσετε, τροποποιήσετε ή αντιγράψετε χωρίς τη συγκατάθεση μου. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο rodidees@gmail.com.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μου για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα της ιστοσελίδας μου!