Post 25 Ιανουαρίου 2016 In Νηπιαγωγείο

Ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό παιχνίδι με διαδρομές που μπορεί να υλοποιηθεί ως καταληκτική δραστηριότητα αξιολόγησης μετά την ενασχόληση μας με τη θεματική ενότητα "χειμερία νάρκη".

Post 23 Ιανουαρίου 2016 In Δημιουργίες της Ροδής

Μια εύκολη κατασκευή με λίγα υλικά που θα προσφέρει δημιουργικό χρόνο συμβολικού παιχνιδιού και επιπλέον θα βοηθήσει τα παιδάκια που φοβούνται το γιατρό, να εξοικειωθούν λίγο με την εξέταση.

Post 17 Ιανουαρίου 2016 In Νηπιαγωγείο

Ο Χειμώνας έκανε αισθητή την παρουσία του, με την πτώση της θερμοκρασίας, τις βροχές και τα χιόνια. Μαζί του ήρθε και η Χειμωνούλα, η κούκλα του χειμώνα!

Post 17 Ιανουαρίου 2016 In Νηπιαγωγείο

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο γεμάτο ποικίλα συναισθήματα, διάφορες σκέψεις και ατελείωτες στιγμές ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε το γέρο Χρόνο!

Post 14 Ιανουαρίου 2016 In Νηπιαγωγείο

Το " βρες το σωστό γαντάκι " είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που εντάσσεται στη θεματική προσέγγιση "χειμώνας". Παίζεται από έναν έως τρεις παίκτες.

Post 11 Ιανουαρίου 2016 In Νηπιαγωγείο

Μιας και μπήκε ο νέος χρόνος και επιστρέψαμε στις καθημερινές μας ασχολίες, είπαμε να τον καλωσορίσουμε και επίσημα φτιάχνοντας ένα καπέλο προς τιμήν του!

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ιδέες για το νηπιαγωγείο Ιανουάριος 2016

Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία του www.rodidees.gr. Παρακαλώ να μην αναδημοσιεύσετε, τροποποιήσετε ή αντιγράψετε χωρίς τη συγκατάθεση μου. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο rodidees@gmail.com.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μου για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα της ιστοσελίδας μου!