Καλωσήρθατε στο site της Ροδής

Ροδή Καζαντζόγλου

Ονομάζομαι Ροδή Καζαντζόγλου και από μικρή ονειρευόμουν να γίνω νηπιαγωγός εξαιτίας της μεγάλης μου αγάπης για τα παιδιά. Για την ακρίβεια ήταν το μόνο επάγγελμα που ήθελα να ακολουθήσω και αισθάνομαι πραγματικά χαρούμενη που έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα! Αποφοίτησα το 2006 από το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση στον τομέα Ψυχολογίας και Ειδικής Αγωγής.

Εργάζομαι σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία από το 2007 και σε δημόσια από το 2009 εφαρμόζοντας μεθοδολογικές προσεγγίσεις, σχέδια εργασίας και καινοτόμα προγράμματα βασισμένα σε σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους. Ασχολούμαι με τη δημιουργία και την ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού για το νηπιαγωγείο και τη συγγραφή εκπαιδευτικού βιβλίου για τα μαθηματικά. Μου αρέσει να επιμορφώνομαι συνεχώς μέσω σεμιναρίων, συνεδρίων, ημερίδων, βιβλίων και διαδικτύου ώστε να αποκτώ νέες γνώσεις, να διευρύνω τους πνευματικούς μου ορίζοντες και να βελτιώνομαι στη δουλειά μου. 

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολούμαι με κάθε τι χειροποίητο και δημιουργικό. Πάντα μάζευα υλικά χειροτεχνίας, χαρτιά, χαρτόνια, υφάσματα, κορδέλες, χάντρες, κουτάκια και οτιδήποτε άλλο πίστευα ότι μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι όμορφο. Όταν βλέπω ένα υλικό κατευθείαν αρχίζω να σκέφτομαι πως μπορώ να το αξιοποιήσω. Γοητεύομαι με οτιδήποτε ευφάνταστο και λατρεύω να μαθαίνω και να δημιουργώ συνεχώς καινούργια πράγματα.

Ως νηπιαγωγός τα παιδιά είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Απολαμβάνω να είμαι κοντά τους, να τα βλέπω να χαίρονται, να μαθαίνουν, να μεγαλώνουν και να εξελίσσονται. Αγαπώ να εμπνέομαι από αυτά και να δημιουργώ για αυτά παιχνίδια και δραστηριότητες που τα εκπαιδεύουν και τα ψυχαγωγούν. 

Το 2014 είχα την ευλογία να γίνω μητέρα ενός υπέροχου πλάσματος που ήρθε να αλλάξει, να εμπνεύσει και να ομορφύνει ακόμα περισσότερο τη ζωή μου. Έκτοτε, η κόρη μου, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μου εμπνεύσεις καθώς έτσι όπως τη βλέπω να μεγαλώνει και να ανθίζει μου δίνει συνεχώς ιδέες για χειροποίητες δημιουργίες οι οποίες άλλες φορές είναι για χρήση και άλλες για διακόσμηση.

Όλα αυτά που δημιουργώ με τόση αγάπη, που μου αρέσουν και γεμίζουν ευχάριστα τη ζωή μου σκέφτηκα να μοιράζομαι μαζί σας μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα με την ευχή να φανούν χρήσιμα σε συναδέλφους εκπαιδευτικούς, γονείς και όλους όσους αγαπούν την κάθε λογής δημιουργία. Εδώ θα βρείτε ιδέες για ποικίλες χειροποίητες δημιουργίες για το σπίτι, το νηπιαγωγείο, το παιδί, τη διακόσμηση, τις κοινωνικές εκδηλώσεις και ό,τι άλλο χωράει ο νους σας καθώς επίσης και πλούσιο εποπτικό υλικό, δραστηριότητες και κατασκευές για το νηπιαγωγείο.

Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι όλα τα κείμενα, οι δημιουργίες, οι δραστηριότητες και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε αυτήν την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπική πνευματική ιδιοκτησία του www.rodidees.gr. Παρακαλώ να μην αναδημοσιεύσετε, αντιγράψετε ή τροποποιήσετε το περιεχόμενο του χωρίς τη συγκατάθεση μου. Εάν θα θέλατε να διαπραγματευτείτε την παραχώρηση του υλικού ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο rodidees@gmail.com

Καλή και ευχάριστη πλοήγηση!

♥Ροδή♥

Από το παρακάτω μενού επιλέγετε την ενέργεια που θέλετε να πραγματοποιήσετε:

Εισαγωγή νέου άρθρου

Επεξεργασία υπάρχον άρθρου

Αλλαγή κωδικού πρόσβασης

Το rodidees.gr είναι μια ιστοσελίδα που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και όλους όσους αγαπούν την κάθε λογής δημιουργία. Περιλαμβάνει όλα όσα δημιουργώ με τόση αγάπη, τα οποία μου αρέσουν και γεμίζουν ευχάριστα τη ζωή μου. Εδώ θα βρείτε ιδέες για ποικίλες χειροποίητες δημιουργίες για το σπίτι, το νηπιαγωγείο, το παιδί, τη διακόσμηση, τις κοινωνικές εκδηλώσεις και ότι άλλο χωράει ο νους σας καθώς επίσης και πλούσιο εποπτικό υλικό, δραστηριότητες και κατασκευές για το νηπιαγωγείο.

Καλή και ευχάριστη πλοήγηση!!!

Τελευταίο άρθρο

  • Ο χιονάνθρωπος και τα καπέλα του! Ο χιονάνθρωπος και τα καπέλα του!
    "Ο χιονάνθρωπος και τα καπέλα του" είναι ένα χειμωνιάτικο παιχνίδι μαθηματικών μέσα από το οποίο τα παιδιά μπορούν να κατακτήσουν…
  •  

Τα πιο δημοφιλή

Τα πιο δημοφιλή

  • Μόμπιλε με πουλάκια Μόμπιλε με πουλάκια
    Αντί για κάποιο μουσικό περιστρεφόμενο του εμπορίου, προτίμησα να στολίσω το κρεβάτι της κόρης μου με αυτό το χειροποίητο μόμπιλε…
  •  
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Uncategorized2

Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία του www.rodidees.gr. Παρακαλώ να μην αναδημοσιεύσετε, τροποποιήσετε ή αντιγράψετε χωρίς τη συγκατάθεση μου. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο rodidees@gmail.com.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μου για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα της ιστοσελίδας μου!