Μεγάλη τσέπη αποθήκευσης παιχνιδιών

05 Φεβρουαρίου 2016 ΚατηγορίαΔημιουργίες της Ροδής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο:
(1 Ψήφος)
Μεγάλη τσέπη αποθήκευσης παιχνιδιών

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Δημοσιεύστε το --> Share This on Twitter Share This Link on Facebook

Μια πρακτική και ταυτόχρονα όμορφη λύση αποθήκευσης παιχνιδιών στο παιδικό δωμάτιο!!!

Η ιδέα μου γεννήθηκε όταν η μικρή μου άρχισε να μεγαλώνει και ξαφνικά τα παιχνίδια άρχισαν να περισσεύουν. Πήρα, λοιπόν, ένα παλιό λευκό τραπεζομάντηλο και ένα ροζ ριγέ ύφασμα. Τα δίπλωσα μαζί και τα έραψα ταυτόχρονα δημιουργώντας μια πολύ μεγάλη τσέπη (διαστάσεων 60 x 60). Ο λόγος που έβαλα δύο υφάσματα και όχι μόνο το ριγέ είναι για να γίνει η τσέπη πιο ανθεκτική και να μπορεί να σηκώσει μεγάλο βάρος χωρίς να σκιστεί. Πρόσθεσα μακριά κορδόνια, τα οποία έφτιαξα από τα ίδια υφάσματα,  για να μπορώ να το στερεώσω στο κρεβάτι.

megalitsepi02  megalitsepi01

Τέλος διακόσμησα την τσέπη με φιογκάκια και το όνομα της κορούλας μου. Έκτοτε διακοσμεί το κρεβάτι της και μας βοηθάει να συμμαζεύουμε τα μικροπράγματα ή τα παιχνιδάκια που ξεμένουν στο χώρο και θέλουμε να τα αποθηκεύσουμε κάπου γρήγορα και όμορφα!!

megalitsepi03  megalitsepi04

megalitsepi05  megalitsepi06 

megalitsepi07

♥Ροδή♥

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δημιουργίες της Ροδής Μεγάλη τσέπη αποθήκευσης παιχνιδιών

Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία του www.rodidees.gr. Παρακαλώ να μην αναδημοσιεύσετε, τροποποιήσετε ή αντιγράψετε χωρίς τη συγκατάθεση μου. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο rodidees@gmail.com.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μου για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα της ιστοσελίδας μου!