Στεφάνι πρώτων γενεθλίων!!

14 Απριλίου 2015 ΚατηγορίαΔημιουργίες της Ροδής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο:
(0 ψήφοι)
Στεφάνι πρώτων γενεθλίων!!

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Δημοσιεύστε το --> Share This on Twitter Share This Link on Facebook

Ένα στεφάνι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για τη διακόσμηση της εξώπορτας του σπιτιού, είτε για να στολίσει το χώρο που θα γίνει ο εορτασμός των γενεθλίων.

 Θα χρειαστούμε:

♦τσόχα ροζ

♦τσόχα λευκή

♦πέρλες λευκές (μαργαριταράκια)

♦υλικό γεμίσματος

♦λευκή δαντέλα

♦λευκό ξύλινο στεφάνι

♦χαρτί, μολύβι, ψαλίδι

♦βελόνα, κλωστή ροζ, κλωστή λευκή

♦για τις καρδιές μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα υλικά και τις οδηγίες κατασκευής εδώ.

 

Αρχικά σχεδιάζουμε στο χαρτί το νούμερο 1, που συμβολίζει τα πρώτα γενέθλια του παιδιού και που θα χρησιμοποιηθεί ως παρόν για την κατασκευή μας. Καρφιτσώνουμε το πατρόν πάνω στη ροζ τσόχα και κόβουμε περιμετρικά. Στη συνέχεια τοποθετούμε το ίδιο πατρόν πάνω στη λευκή τσόχα και κόβουμε αφήνοντας περιθώριο γύρω - γύρω όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία με τη λευκή τσόχα άλλη μία φορά, ώστε να δημιουργηθούν δύο ίδια νούμερα.

  

 Εν συνεχεία ράβουμε τις πέρλες σε τυχαία σημεία πάνω στο ροζ νούμερο και μετά το προσαρμόζουμε πάνω στο λευκό. Το τοποθετούμε πάνω στο δεύτερο λευκό νούμερο και Ράβουμε για να τα ενώσουμε. Λίγο πριν φτάσουμε στο τέλος, γεμίζουμε με το υλικό γεμίσματος και έπειτα κλείνουμε.

Προσαρμόζουμε πάνω στο στεφάνι από τη μια πλευρά τις καρδιές και από την άλλη το νούμερο 1 που δημιουργήσαμε. Διακοσμούμε με τη λευκή δαντέλα κάνοντας γύρους στην κάτω πλευρά του στεφανιού. Τοποθετούμε ένα κομμάτι της ίδιας δαντέλας στην πάνω πλευρά έτσι ώστε να μπορεί να κρεμαστεί και το στεφάνι μας είναι έτοιμο να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους μας!!

Καλές δημιουργίες!!!

♥Ροδή♥

Ετικέτες
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δημιουργίες της Ροδής Στεφάνι πρώτων γενεθλίων!!

Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία του www.rodidees.gr. Παρακαλώ να μην αναδημοσιεύσετε, τροποποιήσετε ή αντιγράψετε χωρίς τη συγκατάθεση μου. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο rodidees@gmail.com.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μου για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα της ιστοσελίδας μου!