Ταξιδιωτικό σουπλά - ένα διαφορετικό ενθύμιο διακοπών!

25 Σεπτεμβρίου 2015 ΚατηγορίαΔημιουργίες της Ροδής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο:
(0 ψήφοι)
Ταξιδιωτικό σουπλά - ένα διαφορετικό ενθύμιο διακοπών!

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Δημοσιεύστε το --> Share This on Twitter Share This Link on Facebook

Αν είστε λάτρεις των ταξιδιών, τότε αυτή η κατασκευή θα σας ενδιαφέρει σίγουρα!

Η ιδέα μου γεννήθηκε όταν ταξίδεψα στην Κούβα, από όπου είναι και τα δύο σουπλά που θα σας παρουσιάσω παρακάτω, και συγκεκριμένα στο bar - restaurant "La Bodeguita del Medio". Μόλις μας έφεραν τα χάρτινα σουπλά, μου άρεσαν τόσο πολύ που τους ζήτησα να μας δώσουν μερικά, ώστε να τα πλαστικοποιήσω και να τα χρησιμοποιήσω στο σπίτι.
Η ιδέα με ενθουσίασε τόσο που πήρα σουπλά και από το "Habana cafe". Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγνής έχω χρησιμοποιήσει μόνο τα σουπλά από το "La Bodeguita del Medio" που μου αρέσουν πιο πολύ και ταιριάζουν με τα χρώματα του σπιτιου, αλλά θα έρθει η στιγμή που θα χρησιμοποιηθούν και τα άλλα.
Αν παίρνετε σουπλά από διάφορα ταξίδια που κάνετε μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπέροχη και ιδιαίτερη συλλογή.
Το μοναδικά υλικά που θα χρειαστείτε είναι: χάρτινα σουπλά, φύλλα πλαστικοποίησης σε μέγεθος Α3 και πλαστικοποιητή για φύλλα Α3. Φυσικά, εαν δε διαθέτετε πλαστικοποιητή, μπορείτε να τα πλαστικοποιήσετε
σε βιβλιοπωλείο ή σε κατάστημα που βγάζει φωτοτυπίες. Είναι τόσο απλό!

soupla01  soupla02
Κάντε το και θα με θυμηθείτε! Κάθε φορά που θα τα χρησιμοποιείται θα αναπολείτε τις όμορφες στιγμές του ταξιδιού σας - σε εμένα, τουλάχιστον, αυτό συμβαίνει!!

soupla03
Καλά ταξίδια και καλές δημιουργίες!!!
♥Ροδή♥

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δημιουργίες της Ροδής Ταξιδιωτικό σουπλά - ένα διαφορετικό ενθύμιο διακοπών!

Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία του www.rodidees.gr. Παρακαλώ να μην αναδημοσιεύσετε, τροποποιήσετε ή αντιγράψετε χωρίς τη συγκατάθεση μου. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο rodidees@gmail.com.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μου για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα της ιστοσελίδας μου!