Το κάδρο με τις αναμνήσεις...

26 Σεπτεμβρίου 2015 ΚατηγορίαΔημιουργίες της Ροδής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο:
(7 ψήφοι)
Το κάδρο με τις αναμνήσεις...

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Δημοσιεύστε το --> Share This on Twitter Share This Link on Facebook

Αν θέλετε να φυλάξετε κάποια αναμνηστικά του παιδιού σας, δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε ένα κάδρο που να τα περιέχει όλα!

Το κάδρο μπορεί να τοποθετηθεί στο παιδικό δωμάτιο ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού επιθυμείτε.
Η κατασκευή του είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που πρέπει να προμηθευτείτε είναι ένα μεγάλο κάδρο με βάθος ώστε να τοποθετηθούν και αντικείμενα με όγκο πέρα από φωτογραφίες. Επιπλέον θα χρειαστείτε κόλλα ή πιστολάκι σιλικόνης για να τα στερεώσετε.
Μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε ενθύμιο θέλετε (π.χ. το πρώτο φορμάκι που φόρεσε, το πρώτο φανελάκι, το κομμάτι από τον ομφάλιο λώρο, τη μπομπονιέρα της βάπτισης, το πρώτο του κουτάκι κ.τ.λ.). Προσωπικά στο κάδρο της κόρης μου επέλεξα να βάλω κάποιες φωτογραφίες από τους υπερήχους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, το βραχιολάκι που φορούσε στο μαιευτήριο, το καρτελάκι του μαιευτηρίου, αποτύπωμα χεριού και ποδιού από το 2ο μήνα, τις πρώτες καλτσούλες, τα παπουτσάκια της βάπτισης, την πρώτη φωτογραφία από τη στιγμή που γεννήθηκε, φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου (την 1η μέρα), φωτογραφία από τον 2ο, 4ο, 7ο μήνα και μία φωτογραφία από όταν έγινε ενός έτους! Είναι τόσο όμορφο και μου θυμίζει τόσες πολλές αναμνήσεις κάθε φορά που το κοιτάω. Κάντε το! Αξίζει!


Καλές δημιουργίες!!!
♥Ροδή♥ 

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δημιουργίες της Ροδής Το κάδρο με τις αναμνήσεις...

Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία του www.rodidees.gr. Παρακαλώ να μην αναδημοσιεύσετε, τροποποιήσετε ή αντιγράψετε χωρίς τη συγκατάθεση μου. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο rodidees@gmail.com.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μου για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα της ιστοσελίδας μου!