Χειροποίητη βάπτιση - Μέρος 5ο: Προσκλητήρια

05 Μαρτίου 2015 ΚατηγορίαΔημιουργίες της Ροδής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο:
(0 ψήφοι)
Χειροποίητη βάπτιση - Μέρος 5ο: Προσκλητήρια

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Δημοσιεύστε το --> Share This on Twitter Share This Link on Facebook

Το χειροποίητο προσκλητήριο είναι ξεχωριστό, μοναδικό, διαφορετικό από τα συνηθισμένα και σίγουρα αποτελεί το στοιχείο που θα δημιουργήσει μια πρώτη εντύπωση στους καλεσμένους μας.

Θα σας παρουσιάσω τα προσκλητήρια που έφτιαξα για την βάπτιση της κόρης μου, τα οποία είναι απλά αλλά ταυτόχρονα κομψά και όμορφα. Η κατασκευή τους είναι πολύ εύκολη και θα σας κοστίσουν σίγουρα λιγότερο συγκριτικά με αντίστοιχο (χειροποίητο) προσκλητήριο από τυπογραφείο.

Για την κατασκευή τους χρειάστηκα λεπτά χαρτόνια σε λευκό χρώμα και υφάσματα ίδια με αυτά που χρησιμοποίησα για όλες τις χειροποίητες δημιουργίες της βάπτισης. Έγραψα το κείμενο της πρόσκλησης στον υπολογιστή και το εκτύπωσα στα χαρτόνια. Έπειτα έκοψα τα χαρτόνια στις επιθυμητές διαστάσεις και τα δίπλωσα στη μέση. Σχεδίασα μερικές μεγάλες και μερικές μικρές καρδιές σε χαρτί και αφού τις έκοψα τις χρησιμοποίησα ως πατρόν, καρφιτσώνοντας τες στα αντίστοιχα υφάσματα. Αφού τις έκοψα περιμετρικά, κόλλησα με υγρή κόλλα τις μεγάλες πουά καρδιές στα χαρτόνια και μέσα σε αυτές από μία μικρή ριγέ καρδιά. Στο τέλος διακόσμησα την κάθε καρδιά με ένα φιογκάκι σε χρώμα ροζ απαλό, το οποίο κόλλησα με πιστολάκι σιλικόνης. Άφησα τις προσκλήσεις να στεγνώσουν και τις έβαλα μέσα σε φακέλους. Έγραψα στους φακέλους τα ονόματα των καλεσμένων και οι προσκλήσεις της βάπτισης ήταν έτοιμες για μοίρασμα!

    

Καλές δημιουργίες!!!

♥Ροδή♥

 

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δημιουργίες της Ροδής Χειροποίητη βάπτιση - Μέρος 5ο: Προσκλητήρια

Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία του www.rodidees.gr. Παρακαλώ να μην αναδημοσιεύσετε, τροποποιήσετε ή αντιγράψετε χωρίς τη συγκατάθεση μου. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο rodidees@gmail.com.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μου για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα της ιστοσελίδας μου!