Δωράκια καλωσορίσματος με πατρόν για το νηπιαγωγείο

11 Σεπτεμβρίου 2016 ΚατηγορίαΝηπιαγωγείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο:
(1 Ψήφος)
Δωράκια καλωσορίσματος με πατρόν για το νηπιαγωγείο

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Δημοσιεύστε το --> Share This on Twitter Share This Link on Facebook

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ετοίμασα τα δωράκια για τους μαθητές μου! Νομίζω πως δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να σε καλοδέχονται με ένα όμορφο δωράκι!

 Και στην περίπτωση μας δε μιλάμε για ένα αλλά για τρία δωράκια! Φέτος αποφάσισα να μη δώσω γλυκάκια που δώριζα συνήθως! Επέλεξα να χαρίσω χρήσιμα πραγματάκια και σας τα παρουσιάζω παρακάτω με μεγάλη χαρά!

dwronhpiagwgeio12

Τα δωράκια που διάλεξα είναι 1 μπλοκ ζωγραφικής, 2 μαρκαδόροι, 2 ξυλομπογιές και μια πλαστελίνη!

Για το μπλοκ ζωγραφικής απλά σχεδίασα και χρωμάτισα μία σελίδα από λεπτό χαρτονάκι στην οποία έγραψα μια ευχή για καλή χρονιά με το όνομα του κάθε παιδιού. Στη συνέχεια το κόλλησα πάνω στο εξώφυλλο του κάθε μπλοκ.

dwronhpiagwgeio02 dwronhpiagwgeio03

Ακολουθεί το πατρόν:

dwronhpiagwgeio01

Για τα μολυβάκια απλά έκοψα το περίγραμμα από το πατρόν που ακολουθεί και αφού το δίπλωσα στη μέση, τo ένωσα με κολλητική ταινία. Κόλλησα ένα μικρό μπεζ κολλάτι μπροστά και έβαψα με μαύρο μαρκαδόρο τη μύτη κάθε μολυβιού. Από την πίσω πλευρά το άφησα ανοιχτό ώστε να μπαίνουν και να βγαίνουν εύκολα οι μπογιές.

dwronhpiagwgeio05 dwronhpiagwgeio06

dwronhpiagwgeio07

dwronhpiagwgeio04

Για τις καραμελίτσες αφού τις έκοψα στο περίγραμμα από το πατρόν που σας επισυνάπτω αφαίρεσα ένα ορθογώνιο κομμάτι ώστε να φαίνεται η πλαστελίνη. Στο τέλος πρόσθεσα κορδελίτσες! Σε κάθε καραμελίτσα έβαλα 2 χρώματα πλαστελίνης. Αρχικά τις έκοψα στη μέση και αφού έκανα διάφορους συνδυασμούς, στη συνέχεια τις τύλιξα με μεμβράνη και τις τοποθέτησα μέσα στις καραμελίτσες. Την πάνω πλευρά της κάθε καραμέλας την άφησα ανοιχτή ώστε να μπορεί να βγαίνει και να μπαίνει εύκολα η πλαστελίνη.

dwronhpiagwgeio10 dwronhpiagwgeio11

dwronhpiagwgeio09

dwronhpiagwgeio08

 

Καλή σχολική χρονιά με υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα!!

Με το καλό να υποδεχτούμε τους μαθητές μας!!

♥Ροδή♥

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ιδέες για το νηπιαγωγείο Δωράκια καλωσορίσματος με πατρόν για το νηπιαγωγείο

Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία του www.rodidees.gr. Παρακαλώ να μην αναδημοσιεύσετε, τροποποιήσετε ή αντιγράψετε χωρίς τη συγκατάθεση μου. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο rodidees@gmail.com.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μου για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα της ιστοσελίδας μου!