Πασχαλινή τρίλιζα - κοτούλα και κουνελάκι

13 Απριλίου 2016 ΚατηγορίαΝηπιαγωγείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο:
(3 ψήφοι)
Πασχαλινή τρίλιζα - κοτούλα και κουνελάκι

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Δημοσιεύστε το --> Share This on Twitter Share This Link on Facebook

Ένα κλασικό, διαχρονικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό παιχνίδι στρατηγικής που μπορεί να κρατήσει απασχολημένα τα παιδιά με δημιουργικό τρόπο.

Παίζεται με δύο παίκτες και νικητής αναδεικνύεται εκείνος που θα καταφέρει πρώτος να σχηματίσει τριάδα ίδιων συμβόλων σε ευθεία γραμμή (οριζόντια, κάθετα, διαγώνια).

Την αρχική ιδέα για το κουνελάκι την πήρα από το αγαπημένο pinterest (που εκεί βεβαία ήταν σχεδιασμένο πάνω σε τσόχα). Έπειτα έφτιαξα και την κοτούλα για να υπάρχει ποικιλία και να διαλέγουν όποια τρίλιζα θέλουν τα νηπιάκια μου!

triliza01

Σε κάθε παιδάκι αντιστοιχούν έξι σύμβολα, ανάλογα με την τρίλιζα που θα επιλέξουν.

triliza02  triliza03

Τα ταμπλό είναι φτιαγμένα με χαρτόνι και πλαστικοποιημένα με διάφανο αυτοκόλλητο (αυτό που χρησιμοποιούμε για να ντύσουμε τα βιβλία). Τα σύμβολα βρίσκονται εύκολα κάνοντας μια αναζήτηση στο internet. Στη συνέχεια χρειάζονται εκτύπωση και πλαστικοποίηση.

triliza04  triliza05

Τόσο απλά!!

Καλή διασκέδαση!!!

♥Ροδή♥

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ιδέες για το νηπιαγωγείο Πασχαλινή τρίλιζα - κοτούλα και κουνελάκι

Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία του www.rodidees.gr. Παρακαλώ να μην αναδημοσιεύσετε, τροποποιήσετε ή αντιγράψετε χωρίς τη συγκατάθεση μου. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο rodidees@gmail.com.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μου για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα της ιστοσελίδας μου!