Χειροποίητη στεφανοθήκη - αναμνηστικό γάμου

25 Σεπτεμβρίου 2015 ΚατηγορίαΔημιουργίες της Ροδής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο:
(2 ψήφοι)
Χειροποίητη στεφανοθήκη - αναμνηστικό γάμου

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Δημοσιεύστε το --> Share This on Twitter Share This Link on Facebook

Μια αγαπημένη φίλη παντρεύτηκε και δε γινόταν να μη φτιάξω κάτι με τα χεράκια μου!

Μαζευτήκαμε όλες οι φίλες και κάποια έριξε την ιδέα πέρα από το δώρο που θα της προσφέραμε η κάθε μία ξεχωριστά, να της δωρίζαμε και κάτι συμβολικό όλες μαζί από κοινού! Έτσι λοιπόν, πρότεινα το αναμνηστικό γάμου - στεφανοθήκη που είχα φτιάξει και για το δικό μου γάμο και ανέλαβα την κατασκευή του.
Τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι:
•το προσκλητήριο του γάμου (2 προσκλητήρια)
•κορνίζα με βάθος
•σιλικόνη
•πιστολάκι σιλικόνης
•μολύβι
•χάρακα
•σπάγγο (υπήρχε πάνω στο προσκλητήριο)
•2 χάρτινα δαντελένια σουβερ (υπήρχαν πάνω στο προσκλητήριο)

stefanothiki01
Ουσιαστικά χρησιμοποίησα ό,τι είχε το προσκλητήριο, χωρίς να προσθέσω τίποτα παραπάνω. Ήθελα να μείνει αναλλοίωτο το στυλ που επέλεξε το ζευγάρι για τη διακόσμηση όλου του γάμου και φυσικά για το προσκλητήριο. Το αρχικό προσκλητήριο ήταν έτσι όπως φαίνεται παρακάτω.

stefanothiki02
Έλυσα το σπάγγο, έβγαλα τα δαντελένια σουβερ και τα τοποθέτησα ξανά με κόλλα αριστερά και δεξιά σε σημεία που να μην κρύβουν καθόλου το κείμενο.

stefanothiki03

Έπειτα κόλλησα το προσκλητήριο πάνω στο λευκό χαρτί που υπήρχε στην κορνίζα. Διακόσμησα με σπάγγο δημιουργώντας δυο γραμμές πάνω και κάτω και πρόσθεσα ένα μικρό φιογγάκι για τσακπινιά. Το τοποθέτησα στο κάδρο και το αναμνηστικό - στεφανοθήκη ολοκληρώθηκε!

stefanothiki04  stefanothiki05
Στην πίσω πλευρά του κάδρου κόλλησα το δεύτερο προσκλητήριο αλλά από την ανάποδη πλευρά αυτή τη φορά ώστε να φαίνεται το σχεδιάγραμμα που είχαν δημιουργήσει οι μελλόνυφοι για την εκκλησία και το μέρος που θα γινόταν το γλέντι. Με αυτό τον τρόπο θα έχουν στο αναμνηστικό του γάμου και τις δυο πλευρές του προσκλητηρίου τους.

stefanothiki06
Εκεί έγραψα μια ευχή από όλες τις φίλες, μαζί με τα ονόματα μας. Το τύλιξα με μεταξόχαρτο και κερομένη κλωστή και το διακόσμησα με ένα τριανταφυλλάκι.

stefanothiki07
Μετά το γάμο μέσα στο κάδρο θα τοποθετηθούν τα στέφανα και έτσι αυτομάτως θα μεταμορθωθεί σε μια μοναδική και ιδιαίτερη στεφανοθήκη που μπορεί να διακοσμήσει οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού!
Είναι μια πολύ εύκολη κατασκευή που σίγουρα θα εντυπωσιάσει το ζευγάρι στο οποίο θα το προσφέρετε και έχει άπειρες επιλογές διακόσμησης ανάλογα με το προσκλητήριο και το στυλ του γάμου.
Καλές δημιουργίες!!!
♥Ροδή♥

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δημιουργίες της Ροδής Χειροποίητη στεφανοθήκη - αναμνηστικό γάμου

Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία του www.rodidees.gr. Παρακαλώ να μην αναδημοσιεύσετε, τροποποιήσετε ή αντιγράψετε χωρίς τη συγκατάθεση μου. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο rodidees@gmail.com.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μου για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα της ιστοσελίδας μου!